De muziekgroepen

OZO

 

 

Op de foto OZO tijdens het optreden vorig jaar. Dit jaar staan er weer 5 liederen uit allerlei windstreken te wachten: van Rusland, Griekenland tot Italië. 

Clara Commandeur speelt  accordeon, Heiko Martin speelt klarinet en Marja van Buuren, Marja den Besten, Connie de Jong en Els Smedema zingen voluit in deze vreemde talen o.l.v. Karin van Tuel. Zij spelen om 16.00 en 16.30 uur op Telstar 12.

 

Quadruplum

 

Het blokfluitensemble Quadruplum o.l.v. Karin van Tuel heeft dit jaar een gevarieerd programma waarbij ook gezongen gaat worden! Een lied van Lully en 3 grappige Nederlandstalige liederen van Tera de Marez Oyens vormen een mooi contrast met een stemmig trio van Bach en 3 moderne vlinderimpressies.

Zij treden op om 14.00 en 14,30 uur in thuisbasis Atlas 18.

 

 

Faye en Mirthe

 

Faye en Mirthe zijn reeds vertrouwde gasten geworden van Muziek in de Wijk. Zij spelen op de sopraan- en altblokfluit en staan garant voor een verrassend optreden van 15.30 tot 15.50 uur op Atlas 18. 

 

Merle, Mila en Sterre

 

Merle, Mila en Sterre doen voor de 2e keer mee. Op hun sopraanblokfluit spelen zij vrolijke stukjes en laten zij horen wat ze sinds het jubileumconcert in de hal van de Trumakkers vorig jaar weer geleerd hebben. Ze spelen van 15.00 tot 15.20 uur op Atlas 18. 

 

Danielle Coeterier en Tom Haemers, huiskamerduo

 

Zingen is leuk, samen zingen is nog veel leuker.

Laat je meevoeren op de melodieën en zing met ons mee!

We zingen onder andere:

Hallelujah van Leonard Cohen,

You raise me up van Josh Groban

La ballade des gens heureux van Gerard Lenorman

 

Jan Wansink en Marjorie Ginczinger

 

Marjorie is van oorsprong concert zangeres en Jan speelt al lange tijd trekzak o.a. bij het Shanty koor The Salty Dogs als begeleider.

Marjorie zingt met trekzak begeleiding van Jan de volgende liedjes:

- Hart Times Come Again No More

- Bright Blue Rose

- Blow The Wind Southerly

- The Rose Of Tralee

- The Salty Gardens

Marjorie zal iets over de oorsprong en de inhoud van deze, meest Ierse, liedjes vertellen.

Frans Versteeg

 

Frans speelt piano. Beschrijving volgt.

 

Van Bach tot Polka

 

In dit kleine blaas-piano-ensemble spelen Kirstine Sturkenboom, piano, Kees Smedema, klarinet, Heiko Martin, basklarinet en Femke Eegdeman, bugel. Het programma is zeer gevarieerd, met werken van Bach, Fauré en Piazzolla maar ook tango's. Het is van alles wat, een ratjetoe, er zit geen lijn in, er is geen thema. Maar daarom wel leuk om naar te luisteren!