Nieuws

Persbericht 15 maart 2019

 

Op zondagmiddag 7 april vindt Muziek in de wijk plaats in het centrum. Het wordt een feestelijke afsluiting van 12 jaar amateur muziek in Heeze. Dit jaar kunt u op 3 locaties naar mini concerten gaan luisteren: de van Gogh zaal in het Nicasius, de Schoenendoos Molenstraat 27 en in 't Perron (de Foyer, de Bovenzaal en de Grote Zaal).

 

Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van telkens 20 minuten op de 4 verschillende locaties met nieuwe artiesten als: Wendy Lina en Fried Manders, zij laten om 14.00 uur horen  hoe je met improvisatie een voorstelling maakt en om 15.00 mag iedereen meedoen met een percussieworkshop van drie kwartier. De zangleerlingen van Linda Kessels treden op met een  karaoke-band , een ander begeleidt zichzelf op de piano en weer een ander heeft een begeleidend gitarist. Singer-songwriter Ivo Rothuizen komt met eigen liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar.  Kein Guldenaar & Friends (jazz, pop, Indonesisch) hebben al eens eerder meegedaan en staan voor speelgemak en luisterplezier. Voor een intieme sfeer met countrymuziek staan Tom en Danielle (zang en gitaar) garant. De volksmuziek is goed vertegenwoordigd met Peer van Veldhuizen, hij speelt op Aboriginal instrumenten, en natuurlijk OZO, een groep van het eerste uur!  Evenals blokfluitensemble Quadruplum. Vier jonge blokfluiters bijten om 13.30 uur het spits af. De details van het programma staan hier.

 

Als finale vindt om 16.00 uur de 1e Heezer Volksopera opera plaats: Moedertjelief! in de Grote Zaal van 't Perron. Meer informatie over de Volksopera vindt u hier.

 

We pakken dit jaar nog eens goed uit met veel deelnemers van het eerste uur die zich grotendeels hebben verenigd in deze volksopera als afsluiting van 12 jaar Muziek in de Wijk Heeze. De toegang is gratis.